&Appartementen

&Amsterdam bestaat uit drie blokken met een totaal van 561 appartementen. Deze woningen bestaan uit studio’s, twee-, drie- en vierslaapkamerappartementen, duplex woningen en penthouses. Op de begane grond vind je een ruimte van ca 1000 vierkante meter voor commerciële doeleinden en in de ondergrondse garage is er ruimte voor 208 auto’s. 

Totaal
208 parkeerplaatsen
Totaal
48 opslagboxen
Totaal
561 woningen

Hillside &Amsterdam

Hillside bestaat uit 121 betaalbare huur appartementen en is gelegen aan de westzijde van het &Amsterdam gebouw. Het woningaanbod is in dit gebouw verschillend. Zo kan je kiezen tussen studio’s, tweekamerappartementen en duplex woningen welke variëren van 31 tot 81 m2. Appartementen met een grondoppervlak groter dan 50 m2 zijn gebouwd met eigen balkon of loggia. Bewoners van de appartementen met een woonoppervlak van minder dan 50 m2 krijgen toegang tot een gemeenschappelijke binnentuin, de prachtige volledig omsloten binnenplaats en het Hondsrugpark.


Wil je een voorproefje op hoe Hillside eruit gaat zien?

Hillside &Amsterdam

Woningaanbod Hillside

 • 51 Studio’s met een gemiddelde van 32 m2
 • 68 Tweekamerappartementen met een gemiddelde van 54 m2
 • 2 Duplexwoningen met een gemiddelde van 68 m2

Studio impressie (Voorbeeld, A 4.05)

 

 • Ca. 32 m2
<
Ontdek Parkside
Ontdek Brightside
>

Brightside &Amsterdam

Brightside is een appartementencomplex met 105 huur appartementen in de vrije sector en 285 m2 aan commerciële ruimte op de begane grond. Het blok is gevestigd aan de zuidwestzijde van het gehele project. Het woningaanbod in de Brightside verschilt van twee-, drie- tot vierkamerappartementen die variëren van 56 tot 96 m2. Elke woning is voorzien van een eigen buitenruimte zoals een balkon, dakterras of tuin. Daaraan toegevoegd mag iedere bewoner gebruik maken van de prachtige binnentuin, waaraan de tuinen van de appartementen op de begane grond gekoppeld zijn.

Wil je een voorproefje op hoe de Brightside eruit gaat zien?

Brightside &Amsterdam

Woningaanbod Brightside

 • 12 Tweekamerappartementen met een gemiddelde van 61 m2
 • 80 Driekamerappartementen met een gemiddelde van 75 m2
 • 13 Vierkamerappartementen met een gemiddelde van 91 m2

Appartement impressie (Voorbeeld, C 3.01)

 

 • Ca. 75 m2
<
Ontdek Hillside
Ontdek Parkside
>

Parkside &Amsterdam

Parkside is een appartementencomplex met 335 huur appartementen en 714 m2 aan commerciële ruimte aan de oostkant van het project.  Het gebouw heeft een karakteristiek design. De appartementen op de bovenste verdieping bieden een ongeëvenaard uitzicht over Amsterdam Zuidoost en de Johan Cruijf Arena. Het woningaanbod in Parkside varieert van studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen en duplexwoningen die variëren van 44 tot 124 m2 aan grondoppervlak. De appartementen met een woonoppervlak groter dan 50 m2 hebben een eigen balkon, loggia of dakterras. Bewoners van de appartementen kleiner dan 50 m2 krijgen toegang tot een gemeenschappelijke binnentuin, de prachtige volledig omsloten binnenplaats en het Hondsrugpark.

Wil je een voorproefje op hoe Parkside eruit gaat zien?

Parkside &Amsterdam

Woningaanbod Parkside

 • 9 Studio’s met een gemiddelde van 44 m2
 • 241 Tweekamerappartementen met een gemiddelde van 57 m2
 • 53 Driekamerappartementen met een gemiddelde van 79 m2
 • 15 Vierkamerappartementen met een gemiddelde van 98 m2
 • 17 Duplexwoningen met een gemiddelde van 97 m2

Appartement impressie (Voorbeeld, 12.06)

 

 • Ca. 59 m2
<
Ontdek Brightside
Ontdek Hillside
>

&Contact

Interesse om te wonen in hét bruisende middelpunt van Amstel III? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de &Contact pagina en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom &Amsterdam.

& Interesse?